Rapport: Serienumre i Rackbeat

Rackbeats serienummerstyring gjør det mulig å spore unike varer nøyaktig via serienummer og gir detaljert rapportering om varebevegelser og status.

Serienummerstyring i Rackbeat gir mulighet for nøyaktig sporing av unike varer gjennom serienumre. Denne modulen kan legges til fra innstillingene og gir en detaljert oversikt over varebevegelser.

Se mer om tilføyelse av modulen serienummerstyring her: Tilleggsmodulen: Serienummerstyring og her Serienummerstyring (Pris).

Tilgang til serienummerrapporten

For å få tilgang til serienumemrrapporten i Rackbeat kan du følge disse enkle trinnene:

1. Gå til 'Rapportering': Velg 'Serienumre' fra menyen
  2. Bruk filtre: Du kan filtrere rapporten basert på varer, serienumre, kunder, leverandører og lagerstatus.

Rapportdetaljer

Rapporten inneholder informasjon som hjelper deg med å spore serienumre:

• Nummer: Unikt serienummer for varen
  • Varenummer: Nummeret som er knyttet til varen
  • Varenavn: Navnet på varen
  • Lokasjon: Aktuell eller siste kjente lokasjon for varen
  • Inn via: Hvordan varen er mottatt i Rackbeat
  • Ut via: Hvordan varen har forlatt lageret

Overblikk og styring

Denne funksjonen gir et oversikt over alle serienumre, deres bevegelser og status. Det er essensielt for virksomheter som krever presis sporing av deres enheter.

Bemerkninger

• Manuell inntastning: Serienumre skal tastes inn manuelt ved mottakelse
  • Import av serienumre: Mulighet for å importere serienumre gjennom en regulering hvis nødvendig

Avslutning

Effektiv håndtering av serienumre i Rackbeat sikrer nøyaktig og pålitelig sporing av produkter. Dette er avgjørende for virksomehter som håndterer varer med unike identifikasjonsnumre.