Slik nedgraderer du din konto

Hvis du ønsker å nedgradere din Rackbeat avtale fra premium til basis, kan du lese hvordan du gjør dette i denne artikkelen.

Nedgradering av din Rackbeat konto fra Premium til Basis kan ikke gjøres direkte fra webappen. For å sikre en problemfri overgang er det nødvendig å ta kontakt med vår billing avdeling.

Her vil vi guide deg gjennom de nødvendige trinnene og gjøre deg oppmerksom på hva du mister ved en nedgradering.

1. Kontakt supporten

Det første trinnet i prosessen er å ta kontakt med vår billing avdeling på billing@rackbeat.com. Dette skal gjøres via deres direkte e-post adresse, hvor du gir oss følgende informasjon:

• Angi ditt ønske om å nedgradere din konto fra Premium til Basis

• Gi oss ditt avtalenummer og eventuelle andre relevante opplysninger for å identifisere din konto

2. Skriftlig aksept

For å kunne gjennomføre nedgraderingen krever vi en skriftlig aksept fra deg. Dette er for å sikre at du er fullstendig informert om konsekvensene av nedgraderingen, og hva du mister adgang til. I den skriftlige aksepten skal du bekrefte følgende:

• At du ønsker å nedgradere fra Premium til Basis
  • At du er oppmerksom på hvilke funksjoner du mister adgang til

3. Hva du mister ved en nedgradering

Når du nedgraderer fra Premium til Basis, mister du adgang til flere funksjoner. Det er viktig å være oppmerksom på at dette ikke skaper feil i systemet ditt, men du vil ikke lenger ha mulighet til å benytte følgende:

• Brukerdefinerte felter: Muligheten til å legge til og tilpasse felter etter dine behov forsvinner.
  • Unit converter: Funksjonen til å konvertere enheter vil ikke lenger være tilgjengelig.
  • Strukturvarer: Adgang til å opprette og administrere strukturvarer fjernes.
  • Produksjon: Alle funksjoner relatert til produksjonsstyring vil ikke være tilgjengelige.

4. Eksempel på nedgraderingsprosess

Her er et eksempel på hvordan nedgraderingsprosessen kan foregå:

1. Kontakt: Du kontakter Billing avdelingen via en e-post og forespør om nedgradering.
  2. Informasjon: Billing teamet gir deg detaljert informasjon om hva nedgradering innebærer.
  3. Skriftlig aksept: Du sender en skriftlig aksept, der du bekrefter din forespørsel og forståelse av konsekvensene.
  4. Behandling og bekreftelse: Billing teamet behandler din forespørsel og foretar de nødvendige endringene. Du mottar en bekreftelse når nedgraderingen er gjennomført, og kontoen din er nå på Basis-nivå.

OBS! Kontoen din vil bli nedgradert på den siste hverdagen i måneden.

Du vil betale for premium abonnement til måneden er over.

Vi forstår at behovene kan endre seg, og vi vil gjøre det vi kan for å sikre at din konto passer til ditt nåværende behov.

Hvis du har spørsmål eller har bruk for ytterligere assistanse, er du alltid velkommen til å kontakte vårt supportteam.

Her kan du lese mer om hvordan du kan kontakte vårt supportteam.