Jeg får ikke endret en varegruppe som "Har lager" - hvorfor?

Feltet "Har lager" mangler på noen av produktene mine.

Felter mangler fordi en gruppe kan ikke gå fra å "Ha lager" til å ikke lenger ha lager - hvis man ved opprettelse av gruppen velger "Har lager" > "Ja", er denne innstillingen låst og kan ikke endres.

En gruppe kan derimot gå fra å ikke ha lager  til å ha lager  - derfor er innstillingen tilgjengelig for grupper der det står "Har lager" > "Nei".