Slik lager du en rapport over lagerverdien din

Med lagerverdirapporten kan du få et overblikk over den kapitalbindingen du har liggende på lager - altså kostprisene dine multiplisert med antallet du har på lager. I denne artikkelen viser vi deg hvordan du trekker en slik rapport.

1. Klikk på fanen "Rapportering" øverst
  2. Klikk "Lagerverdi" i menyen
  3. Nå har du muigheten til å tilpasse det du ønsker at skla inngå i rapporten din:
    • Hvis du skal ha en rapport over alt du har på lager, trykker du bare "Søk" og scroller ned til bunnen, hvor du finner den totale lagerverdien
    • Hvis du skal ha en rapport over spesifikke varer eller varegrupper, kan du angi dem i boksen under "Vare"/"Varegruppe"
    • Hvis du skal ha en rapport over lagerverdien på en spesifikk dato, kan du angi denne datoen under boksen "Dato til"
    • Hvis du skal ha en rapport over lagerverdien på en spesifikk lokasjon, kan du angi denne i boksen under "Lokasjon"
    • Du kan selvfølgelig også tilpasse søkekriteriene på tvers - og velge om rapporten skal inkludere tomme felter, negative verdier og/eller sperrede varer
  4. Klikk på "Last ned ark" øverst til høyre hvis du ønsker å hente rapporten ned i et excel-ark