Slik oppretter du en varesamling

Varesamlinger gjør det mulig for deg å smale flere varer og selge dem som ett, f.eks. som en gavekurv eller et sett. Nedenfor guider vi deg gjennom hvordan du oppretter en varesamling.

1. Velg fanen "Varer" øverst
  2. Klikk på "Samlinger" i menyen
  3. Klikk "Opprett ny" øverst til høyre
  4. Fyll ut informasjonen for varesamlingen og klikk "Opprett"
  5. Klikk "Opprett ny linje" for å tilføye produkter til din varesamling
  6. Velg et produkt og det antallet som ønskes i varesamlingen
  7. Klikk "Lagre og ny" for å legge til det neste produktet
  8. Når alle ønskede produkter er lagt til i varesamlingen, klikk "Lagre" og deretter "lagre endringer" for å avslutte