Slik henter du en rapport over varekontokortet ditt

Varekonto-rapporten gir deg et overblikk over alle de transaksjonene som har skjedd på alle eller spesifikke varer i forhold til både innkjøp, salg og reguleringer. Nedenfor viser vi deg hvordan du lager en rapport over varekontokortet ditt.

1. Klikk på fanen "Rapportering" øverst på siden
  2. Klikk på "Varekontokort" i menyen
  3. Nå har du mulighet for å tilpasse hva du ønsker inkludert i varekontokort-rapporten din (søkene kan kombineres):

Hvis du ønsker å se alle transaksjoner på samtlige varer, kan du bare trykke "Søk" nederst på siden

Hvis du ønsker å se alle transaksjoner på enkelte varer eller på varegruppenivå, kan du søke sepsifikt i drop-down feltene under "Vare" eller "Varegruppe" og klikke "Søk" nederst på siden

Hvis du ønsker å se alle transaksjoner foretatt på en spesifikk dag eller i en gitt periode, kan du angi dette i drop-down feltene "Dato til"/"Dato fra" og klikke "Søk" nederst på siden
  4. Rapporten er nå generert
    TIPS: Hvis du gjerne vil se detaljer omkring en spesifikk transaksjon kan du klikke på teksten under "Type"
  5. Klikk på "Last ned ark" øverst i høyre hjørne hvis du ønske rå hente arket i en excel-fil

Du kan også hente varekontokortet på den enkelte vare:

1. Klikk på fanen "Varer" øverst på siden
  2. Klikk på "Produkter" i menyen
  3. Hold musen over de 3 små prikkene i høyre side av varelinjen og velg ikonet "Varekontokort"