Dinero: Försäljningsfakturor bokförs inte på rätt konto

Om dina försäljningsfakturor inte bokförs på rätt konto i Dinero beror det vanligtvis på att rätt inställningar för integrationen mellan Rackbeat och Dinero inte har valts.

Här måste du se till att du har valt de önskade kontona. Det görs bredvid varje varugrupp (vertikalt) och momszon för kunderna (horisontellt).

Om du är osäker på vilka konton du ska använda rekommenderar vi att du rådgör med din revisor.