Dinero: Lagervärdet överförs inte (korrekt)?

Om ditt lagervärde inte överförs korrekt till Dinero beror det vanligtvis på att rätt inställningar inte har valts för integrationen mellan Rackbeat och Dinero. Här måste du bland annat se till att du har gjort några önskade val i inställningarna för integrationen.

Under "Försäljnings- och kundinställningar" kan du välja vilka konton du vill använda för lager och konsumtion av varor.

Om du är osäker på vilka konton du ska använda här rekommenderar vi att du rådgör med din revisor. Observera att exemplet nedan är baserat på ett exempel på en kontoplan i Dinero och därför inte nödvändigtvis matchar din inställning.

Du kan till och med välja: "Automatisk bokföring av varuförbrukning i Dinero". Om du väljer "ja" här kommer transaktionen automatiskt att överföras och bokföras i ditt Dinero-avtal.