Dinero: Mina fakturor överförs inte korrekt från Rackbeat till Dinero

Är det ett generellt problem eller ett isolerat fall? Vi går igenom lösningar för de båda scenarierna här.

Allmänt problem - det fungerar inte som jag förväntar mig/vill:

Om din faktura inte överförs till Dinero beror det vanligtvis på att rätt inställningar för integrationen mellan Rackbeat och Dinero inte har valts.

Inställningarna för integrationen hittar du här:
> "Användarinställningar"
> "Appar"
> Dinero "Inställningar"

Här är det viktigt att kundintegrationsfältet under "Försäljnings- och kundinställningar" är aktiverat. I inställningarna måste man också ange var fakturan ska överföras från.

Du måste också välja vilken "status för försäljningsfakturor som skapats i Dinero". Här finns 3 olika alternativ: fakturan skapas som ett utkast, fakturan skapas som en bokförd faktura (skickas från Rackbeat) eller fakturan skapas som bokförd och skickas automatiskt via e-post (skickas från Dinero).

Isolerat fall - vanligtvis fungerar överföringen

Det kan bero på att fakturan innehåller information som antingen inte är skapad eller så är den blockerad Dinero. Till exempel om du gör en faktura för en kund som är blockerad i Dinero, eller om fakturan innehåller en eller flera varor som är blockerade i Dinero. Detta kommer att resultera i att fakturan inte överförs till Dinero.

Dubbelkolla:

Är kunden blockerad i Dinero?

Är en eller flera varor på fakturan blockerade i Dinero?

Är räkenskapsåret fastställt?

Är kundintegrering aktiverat i inställningarna?