Så skapar du en produktsamling

Produktsamlingar låter dig samla flera produkter och sälja dem som en, t.ex. en presentkorg eller ett kit. Nedan guidar vi dig genom hur du skapar en produktsamling.

1. Välj "Lager" i det övre fältet
  2. Klicka på "Samlingar" i menyn
  3. Klicka på "Skapa ny" i mitten eller övre hörnet
  4. Fyll i informationen om produktsamlingen och klicka på "Skapa"
  5. Klicka på "Skapa ny linje" för att lägga till produkter i din samling
  6. Välj en produkt och den kvantitet som behövs för din samling
  7. Klicka på "Spara och ny" för att lägga till nästa produkt
  8. När alla produkter ingår klickar du på "Spara" och sedan på "Spara ändringar" för att slutföra