Hur redigerar jag en befintlig användare?

Du kan enkelt redigera befintliga användare, t.ex. om profilen behöver överföras till en annan anställd eller om e-postadressen behöver uppdateras. Nedan guidar vi dig genom hur du gör det.

Redigera befintlig användare

1. Håll datamusen över ditt namn i det övre högra hörnet och välj "Användarinställningar"
  2. Klicka på "Användare" i menyn till vänster
  3. Klicka på redigeringsikonen till höger om fältet för den användare du vill redigera
  4. Här har du möjlighet att redigera allt från e-postadress, namn, språk etc.
  5. Klicka på "Spara ändringar" längst ner när du är klar med redigeringen