Hur skapar jag mängdrabatt för mina kunder i Rackbeat?

Vill du ge dina kunder en viss rabatt beroende på hur många varor de köper? Då kan du läsa vidare här för att ta reda på hur det görs.

Det kan vara en stor fördel att erbjuda mängdrabatt till dina kunder, som ett sätt att belöna dem för att köpa större mängder av dina produkter. Här är en enkel steg-för-steg guide till hur du lägger till en mängdrabatt för dina kunder i Rackbeat.

1. Hitta din kund: Börja med att navigera till din kund genom att gå till 'Försäljning' i menyn och sedan välja 'Kunder'.

2. Gå till "Priser & Rabatt": När du har hittat din kund, klicka på 'Priser & Rabatt'. Detta kommer att visa alla priser och rabatter som är associerade med kunden.

3. Hitta den relevanta varan: Bläddra genom listan eller sök i sökfältet för att hitta den specifika varan som du vill lägga till mängdrabatt på.

4. Mängdrabattmodulen: Under varunamnet, klicka på de två pilarna för att öppna mängdrabattmodulen.

5. Skapa en ny rabatt: Klicka på 'New Tier' för att skapa en ny mängdrabatt.

6. Bestäm minimiantalet: Ange det minimiantal varor som måste köpas för att uppnå mängdrabatten, i 'Min quantity' fältet. Detta är det antal enheter som måste uppnås för att kunden ska få den specifika rabattsatsen eller det speciella priset per vara.

7. Ställ in det speciella priset eller rabattsatsen: Nu ska du bestämma vilken rabatt eller vilket speciellt pris kunden ska få när de köper det fastställda minimiantalet. Ange detta belopp.

8. Spara mängdrabatten: När du är nöjd med inställningarna, klicka på 'Spara' för att lagra mängdrabatten. Nu är denna rabatt tillgänglig för kunden nästa gång de handlar med dig.

Och det var det! Du har nu lagt till en mängdrabatt till en kund i Rackbeat. Kom ihåg att du alltid kan redigera eller ta bort mängdrabatten om du ändrar dig eller vill justera villkoren.