Så lägger du till bilder till dina produkter

Du har nu skapat dina produkter och vill lägga till en bild - nedan förklarar vi hur du gör.

För att hitta information om hur du skapar en produkt i Rackbeat, ta en titt på vår artikel Hur man skapar en produkt

När du har skapat en produkt och vill lägga till en bild måste vi börja med att hitta produkten i kategorin "Lager".

Börja med att hitta den produkt som du vill lägga till en bild till, du hittar produkten i ditt lager.

I det här fallet letar vi efter produkten "Choklad".

När du har hittat produkten som du vill lägga till en bild till så klickar du på den produkten.

Genom att klicka på produkten kommer du till produktinställningarna, här hittar du en rad inställningar som kan vara användbara när du ställer in mer produktinformation.

Ett popup-fönster öppnas där du kan ändra en hel del information om produkten, men i det här fallet vill vi bara lägga till en bild.

I skärmdumpen ovan kan du se var du kan lägga till bilden.

När du har lagt till en bild  klickar du på "Spara ändringar".

Du har nu lagt till en bild till en produkt i Rackbeat.