Om eAccounting / eEkonomi integrationen

eAccounting/eEkonomi är ett redovisningsprogram, som riktar sig till små och medelstora företag. Du kan integrera Rackbeat till ditt eEkonomi konto. I denna artikel ger vi dig en inblick i integrationen och går igenom vad den kan göra.

Integrationen säkerställer att du automatiskt kan överföra information om dina kunder, produkter (och strukturvaror), samt säljfakturor från Rackbeat till eAccounting/eEkonomi.

Integrationen mellan Rackbeat och eAccounting/eEkonomi stöder inte projektledning.

Uppstartssynkronisering

När integrationen mellan eAccounting/eEkonomi och Rackbeat är uppsatt, har du möjlighet att göra en uppstartssynkronisering - dvs att du kan överföra (en del) aktuell data från ditt eAccounting/eEkonomi konto till ditt Rackbeat konto.

Under en uppstartssynkronisering överförs följande från ditt eAccounting/eEkonomi konto till Rackbeat:

• Kunder
  • Produkter
  • Produktgrupper
  • Enheter

OBS! Uppstartssynkronisering kan endast göras en gång och det i samband med att integrationen sätts upp och överföringen av data kan endast gå åt ena hållet, från eAccounting/eEkonomi till Rackbeat.

Vad överförs från Rackbeat till eAccounting/eEkonomi?

När integrationen är installerad kommer dataöverföringen att ske från Rackbeat till eAccounting/eEkonomi. Det som överförs är:

• Kunder
  • Produkter (och strukturvaror)
  • Säljfakturor

Data som överförs från Rackbeat till eAccounting/eEkonomi sker alltid omgående. Det bör därför inte ta mer än ett par minuter innan det är synligt i ert eAccounting/eEkonomi konto.

Vad kan överföras från eAccounting/eEkonomi till Rackbeat?

Det överförs ingen data från eAccounting/eEkonomi till Rackbeat utöver vid uppstartssynkroniseringen.

Vad överför vi inte mellan systemen?

• Leverantörsfaktura
  • Ordrar
  • Lagersaldo
  • Lagervärdet