Rabatten syns inte på min orderbekräftelse

Om din rabatt i procent inte syns på din orderbekräftelse kan du se här vad du behöver göra för att den ska synas.

Som standard innehåller din orderbekräftelse inte rabatt i procent, så det är något du måste aktivera i din layout.

Tips: Klicka på länken för att komma till vår helpdesk-artikel som beskriver hur du skapar en layout.

Så skapar du en layout

Om du vill redigera din layout måste du följa följande steg:

1. Håll datamusen över ditt företagsnamn längst upp till höger och välj "Företagsinställningar"
  2. Klicka på "Layouts" i menyn till vänster
  3. Klicka på layouten du vill redigera.
  4. Välj den kategori du vill ändra, i det här fallet använder vi "order"
  5. Markera rutan till vänster kallad "Rabat %".

6. Du har nu sett till att lägga till rabatten i din layout. Innan vi kan fortsätta måste vi se till så att "Bredden" inte överstiger 100%.
    Du kan se den totala "Bredden" längst ner innan du klickar på spara ändringar.
  7. Gå därför upp och justera i rutorna så att "Bredd %"  siffran längst ner blir 100%.
  8. Klicka sedan på "Spara ändringar"
  9. Du har nu sparat din layout. Vill du se hur det ser ut så kan du klicka på den här knappen.

Du har nu sett till att diskonteringsräntan visas på dina orderbekräftelser.

Du kan använda samma metod för att ändra dina andra PDF-filer, till exempel fakturor etc.