Så exporterar du kostnaden, minimiordern och diskonteringsräntan på leverantörsvaror

Du kan exportera kostnaden, minimiordern och diskonteringsräntan som du har kopplat till artiklar som du köper från dina leverantörer (kostnad, minimiordern och diskonteringsräntan). Nedan guidar vi dig genom hur du gör det.

På dina leverantörsartiklar har du möjlighet att justera kostnaden, minimiordern och diskonteringsräntan så att de är specifika för de enskilda leverantörerna. Du kan till exempel köpa samma produkt via två olika leverantörer där de handlar till olika priser och/eller rabatterade priser. Denna information kan exporteras.

Export av kostnaden, minimiordern och diskonteringsräntan på leverantörsvaror

1. Klicka på fliken "Inköp" högst upp
  2. Klicka på "Leverantörer" i menyn
  3. Klicka på en slumpmässig leverantör genom att klicka på ett "nummer" längst till vänster på raden
  4. Klicka på fliken "Produkter"
  5. Klicka på "Exportera"
  6. Välj i rullgardinsmenyn vilken information du vill exportera
  7. Välj om du vill få ett e-postmeddelande när exporten är klar
  8. Klicka på "Exportera" - din fil kommer nu att behandlas
  9. Klicka på "Ladda ner fil"