Så exporterar du produktdata

Du kan exportera den data du har om dina produkter. Det kan till exempel vara en bra idé om du behöver importera ny data på dina varor och vill säkra en säkerhetskopia först. Nedan guidar vi dig genom hur du exporterar data på dina varor.

Du kan exportera data på dina varor på två olika sätt i Rackbeat. En metod kommer att göra en fullständig export av all produktdata du har, medan du vid den andra metoden har möjlighet att välja vilken information du vill exportera. Vi går igenom båda alternativen här.

Export av produktdata med möjlighet att välja vilken information som ska exporteras

1. Klicka på fliken "Lager" högst upp
  2. Klicka på "Produkter" i menyn
  3. Välj den eller de produkter du vill exportera genom att markera den lilla rutan till vänster om raden - om du vill exportera alla behöver du inte kryssa för, utan gå bara vidare till stegen nedan
  4. Klicka på "Exportera" i övre högra hörnet
  5. Välj vilken information du vill inkludera i exporten
  6. Välj om du vill få ett e-postmeddelande när exporten är klar
  7. Klicka på "Exportera"
  8. När exporten är klar kan du ladda ner filen genom att klicka på "Ladda ner fil"

Export av alla produktdata

1. Håll datamusen över ditt namn i det övre högra hörnet och klicka på "Användarinställningar"
  2. Välj "Dataexport" från menyn till vänster
  3. Du står nu på fliken "Kunder" - klicka på fliken "Lagring" till höger
  4. Klicka på "Exportera produkter"
  5. Filen laddas ner omedelbart