Så skapar du en order via en produktionsorder

Skapa en order via en produktionsorder

1. Välj fliken "Lager" högst upp
  2. Klicka på "Produktion" i menyn
  3. Hitta den produktionsorder du vill skapa ordern via
  4. Klicka på ordernumret till vänster om orderraden för att öppna ordern
  5. Klicka på "Actions" i det övre högra hörnet och sedan på "Skapa beställning" i rullgardinsmenyn
  6. Nu kan du välja om du bara vill beställa varor som saknas för att utsända produktionsordern
  7. Ange antal och vilken leverantör du vill beställa varorna från
  8. Ordern är nu som ett utkast. Du hittar den på fliken "Inköp" högst upp och under "Beställningar" i menyn
  9. För att slutföra beställningen måste du först öppna den. För att göra detta måste du klicka på det aktuella ordernumret i översikten
  10. Klicka på "Skicka till leverantör" i övre högra hörnet - du har då möjlighet att välja om du vill skicka beställningen till leverantören via e-post
  11. Klicka på "Skicka" för att slutföra beställningen