Så redigerar du ett erbjudande

Om du har skickat en offert till en kund som behöver ändras kan du redigera erbjudandet och skicka det till kunden igen. Nedan guidar vi dig genom hur du redigerar ett erbjudande.

Om du vill redigera ett erbjudande som registrerats som "skickat":

1. Välj fliken "Försäljning" högst upp
  2. Klicka på "Erbjudanden" i menyn
  3. Hitta erbjudandet i översikten som du vill redigera
  4. Håll musen över de 3 små prickarna på höger sida av erbjudandet
  5. Klicka på "Öppna igen" - då har du möjlighet att redigera erbjudandet

1. Om du vill lägga till ett nytt objekt / artikelsamling kan du klicka på "Skapa ny" eller "Skapa ny rad"
    2. Om du vill redigera en artikel/artikelsamling som redan ingår i erbjudandet (t.ex. ändra antal eller pris) kan du klicka på redigeringsikonen till höger om artikelfältet
    3. Om du vill ta bort en artikel/artikelsamling som redan ingår i erbjudandet kan du klicka på krysset (X) längst till höger på artikelraden

6. Klicka på "Skicka till kund" när du är klar med redigeringen. Om du vill att erbjudandet ska skickas till kunden via e-post markeras detta