Så hämtar du en ledgerrapport (redovisning)

Redovisningsrapporten ger dig en översikt över alla transaktioner som har skett på den aktuella varan med inköp, försäljning och justeringar.

1. Välj "Rapportering" i det övre fältet
  2. Klicka på "Ledger" i menyn
  3. Klicka på "Sök" för att se alla transaktioner på alla objekt (lämna alla sökkriterier tomma)
  4. Klicka på texten under "Typ" för att se detaljer om transaktionen i fråga
  5. Klicka på "Ladda ner ark" uppe till höger om du vill ladda ner data till ett Excel-ark.

Du kan också komma åt redovisning för varje artikel individuellt:

1. Välj "Lager" i det övre fältet
  2. Klicka på "Produkter" i menyn
  3. Håll musen över de "tre små prickarna" till höger om produkten och välj ikonen "Varukontokort"

Det finns olika sökkriterier du kan arbeta med. De olika alternativen förklaras i videon nedan.