Så skapar du en följesedel

När du har skapat en leverans av en försäljningsorder kan du ladda ned en följesedel för din kund. Nedan guidar vi dig genom hur du skapar en följesedel i Rackbeat.

1. Klicka på fliken "Försäljning" högst upp
  2. Klicka på "Leveranser" i menyn
  3. Hitta leveransen i översikten som du vill skapa följesedeln för
  4. Klicka på sändningsnumret orderraden under till höger om fliken "Plockad"
  5. Din nästa åtgärd beror på:
    Om du redan har plockat dina varor:
    • Klicka på utskriftsikonen med texten "Följesedel" högst upp på bilden - följesedeln laddas nu ner som en PDF-fil

Om du inte redan har valt dina varor:
    • Klicka på "Plocka" till höger om artikelraden vid de artiklar du vill välja och skicka till kunden (eller klicka på "Plocka alla" om alla artiklar ska plockas och skickas)
    • Klicka på utskriftsikonen med texten "Följesedel" högst upp på bilden - följesedeln laddas nu ner som en PDF-fil

• Klicka på "Skicka" längst upp till höger för att registrera och slutföra leveransen