Så säger du upp ditt avtal

Vi beklagar att du överväger att säga upp ditt Rackbeat-avtal.

Om det finns något vi kan göra för att behålla dig som kund är vi redo att ta hand om det. Vi hoppas att du kommer att kontakta vår support så att vi kan prata vidare om situationen.
Vi uppskattar också din feedback så att vi vet hur vi kan förbättra oss.

Uppsägning av avtal

1. Håll datamusen över ditt namn i det övre högra hörnet och välj "Företagsinställningar"
  2. Gå till "Generellt" i menyn till vänster
  3. Välj "Avancerat" i flikarna
  4. Bläddra ner och klicka på "Avbryt Rackbeat-avtal" i det nedre vänstra hörnet

När du har sagt upp ditt avtal har du fortfarande tillgång till Rackbeat under uppsägningsmånaden + 3 månader från våra villkor. Du kommer att faktureras som vanligt under denna period. Därefter avslutar vi affären.