Så skriver du ut en Plocklista

När du har skapat en leverans av en försäljningsorder kan du ladda ner en plocklista som ger dig/din lageranställda en översikt över vilka artiklar som ska plockas från lagret och var de finns. Nedan guidar vi dig genom hur du gör det.

1. Klicka på fliken "Försäljning" högst upp
  2. Klicka på "Leveranser" i menyn
  3. Hitta leveransen i översikten som du vill skapa följesedeln för
  4. Klicka på sändningsnumret till höger om orderraden under fliken "Plockad"
  5. Klicka på utskriftsikonen med texten "Plocklista" högst upp på bilden - plocklistan laddas nu ner som en PDF-fil