Så registrerar du ett kvitto

När du tar emot varor från en leverantör måste du registrera ett kvitto så att varorna förvaras i Rackbeat. Nedan guidar vi dig genom hur du anmäler en mottagning.

1. Välj fliken "Inköp" högst upp
  2. Klicka på "Inköp" i menyn
  3. Hitta beställningen i översikten som du vill registrera ett kvitto på
  4. Håll datormusen över de "tre små prickarna" till höger om beställningsfältet och klicka på ikonen "Klart att taemot"

Obs! Rackbeat låter dig sätta en inställning på dina produkter där de behöver kvalitetssäkras. Om det här alternativet är valt kommer du inte att kunna ta emot varorna förrän du har bestämt om varorna har genomgått kvalitetssäkring eller inte
  5. I högra hörnet högst upp har du möjlighet att lägga upp bilder, t.ex. om du vill ha någon dokumentation på vad du har fått, eller om det skett en mindre skada på produkten eller liknande
  6. En plats för mottagande är fördefinierad, men detta kan ändras direkt i fältet
  7. Det finns fördefinierade kvantiteter – om du inte har fått alla artiklar på ordern redigerar du kvantiteten som tas emot direkt i fältet. Du har också möjlighet att ta bort hela raden
  8. När allt är klart klickar du på "Ta emot" i det övre högra hörnet för att avsluta
    Obs! Om din produkt har batch- eller serienummer visas en ruta på sidan - här måste du ange numret och välja en plats och avsluta med "Spara"