Giv Rackbeat administrator-adgang til din e-conomicaftale

Du har mulighed for at give Rackbeats Support 'kigge'-adgang til din e-conomic aftale. Det kan gøre det nemmere for os at hjælpe dig videre.

Hvis du har lyst, kan du give os administrator-adgang til din e-conomic aftale - det gør du sådan:
  1. I søgefeltet øverst i din e-conomic aftale søg på 'Administratorer' (det tager dig til fanen 'Tilmeldte administratorer')
  2. Her er der et felt, hvor du kan 'Søg på nr. eller navn' - her skal du søge 'Rackbeat Admin' frem
  3. Ud for søgeresultatet 'Rackbeat Admin' trykker du på ikonet med en lille mand og et flueben, der hedder 'Vælg'.
  4. I dialogboksen klikker du 'OK' for at give Rackbeat administrator adgang.

Har vi administrator-adgang går vi aldrig ind og gør noget i din e-conomic aftale. Vi benytter udelukkende adgangen til at se dit system.