'Aktiver lagerdeling' - hvad betyder det?

Ønsker du at dele et live billede af din lagerbeholdning til en anden platform? Det kan du via funktionen "Aktiver lagerdeling". Læs mere om det her.

I Rackbeat har vi en funktion, der gør det muligt for dig at dele et live billede af, hvad du har på lager, til en anden platform.

For at kunne gøre det, skal du aktivere funktionen 'Aktiver lagerdeling'. Du gør det på følgende måde:

1. Gå til Virksomhedsindstillinger
  2. Gå til Avanceret
  3. Sæt flueben i funktionen "Aktiver lagerdeling"

Nu vil hvert produkt få åbnet en ny fane, der hedder 'Deling'. Denne fane kan findes inde på hvert enkelt produkt og indeholder et unikt link, som kan integreres i jeres platform.

Eksempel på et unikt link:

<script src="https://app.rackbeat.com/external/cs-m/XsouVnZQ3Mqel3lN/stock-available/28_a"></script>