Guide til tilmelding af automatisk kortbetaling*

Betal dine Rackbeat fakturaer automatisk! Du sparer både tid og penge på administration, ved at tilmelde dig vores automatiske betalingsløsning. Læs nedenfor, hvordan du tilmelder dig automatisk kortbetaling:

I Rackbeat kan du tilmelde dig automatisk kortbetaling via. Farpay. Er du ikke tilmeldt kortbetaling, vil du modtage en faktura per email, hvor du har mulighed for at tilmelde din aftale automatisk kortbetaling.
Nedenfor gennemgår vi trin for trin, hvordan du gør det.
  1. Du modtager din faktura på mail, hvor en kopi af fakturaen også er
    vedhæftet.

2. Klik på ”PAY INVOICE
  3. Du bliver taget videre til en side, hvor du kan se status på din faktura.
  4. Tryk på ”Pay xxx DKK”
  5. Du bliver dirigeret videre til en ny side, hvor du skal acceptere vores salgsbetingelser samt tilmelde dig automatisk betaling. Det er vigtigt at du accepter ved at swipe til højre, på knappen markeret med rød, hvis du vil tilmelde dig automatisk kortbetaling fremover.

6. Forsæt til næste side, hvor du oplyser betalings oplysninger og bekræfter tilmeldelse.
  7. Nu er du tilmeldt automatisk kortbetaling!

*  Rackbeat tilbyder p.t. kun automatisk kortbetaling via. Farpay ikke PBS, betalingsservice osv.