Projektstyring i forbindelse med e-conomic integrationen

I vores integration med e-conomic har du mulighed for at arbejde med projektstyring på dine kundefaktura.

Denne funktion er kun relevant, hvis du har 'Projekter' aktiveret i e-conomic.

Aktiver Projektstyring i Rackbeat

For at aktivere projektstyring i Rackbeat, skal du gå til:

1. Virksomhedsindstillinger
  2. Apps
  3. e-conomic Indstillinger
  4. Avancerede Indstillinger
  5. Sæt flueben ved ‘Aktiver projektstyring

Brug Projektstyring på dine kundefaktura

Projekter oprettes og administreres i e-conomic.

Projektnummeret skal indtastes i feltet 'Overskrift' på dine kundefaktura i Rackbeat, for at blive overført korrekt til e-conomic.

projekt

Vær ekstra opmærksom på, at skrive det korrekte projektnummer ind her - især hvis du bogfører fakturaen i e-conomic ved bogføring i Rackbeat.

OBS! Projektnummeret skal indtastes som tal (ingen bogstaver, mellemrum eller specialtegn)

Når kundefaktura overføres til e-conomic, vil feltet 'Projektnr.' automatisk være oprettet med det valgte projekt.

Projektstyring ved leverandørfaktura

Leverandørfakturaer overføres som kladder til e-conomic. For at tilføje et Projektnummer skal du åbne kladden i e-conomic og tilføje 'Projektnr.' her.

image (6)