Hvilken data overføres ved en opstartssynkroniseringen mellem e-conomic og Rackbeat

Opstartssynkronisering kan foretages i forbindelse med, at integrationen installeres - enten via e-conomic Marketplace eller Rackbeat apps. Der er små forskelle i dataoverførslen - de er markeret med stjerne* i denne artikel.

Der overføres generel data, kunder, leverandører, produkter og ordrer - her gennemgår vi hvad der helt præcist synkroniseres mellem de to systemer, når der foretages en opstartssynkronisering fra e-conomic til Rackbeat.

Generel data

• Enheder
  • Medarbejdere
  • Layouts
    • Ingen layoutopsætning - kun navn og ID fra e-conomic overføres
  • Betalingsbetingelser
  • Sproglag* (kun hvis integrationen installeres via e-conomics Marketplace)
  • Varerabatgrupper
    • Varerabatgrupper blive overført som Rabatgrupper til Rackbeat.
    • Rabatgruppen bliver tildelt de kunder som har den respektive varerabatgruppe tilføjet i e-conomic.
    • Den korrekte rabat % vises inde på kunden under "Priser & rabat" fanen, hvor rabatgruppen er blevet tilføjet.
    • Rabatgruppen der bliver oprettet i Rackbeat bliver automatisk tildelt de produkter som havde varerabatgruppen valgt i e-conomic.
  • Lagerbeholdning* (kun hvis integrationen installeres via e-conomics Marketplace)
    • Vi overfører hele lagerbeholdning til Hovedlagerlokationen i Rackbeat,  selvom lagerbeholdningen er spredt ud over flere lokationer i e-conomic.
      For at løse dette kan man:
      • Vælge ikke at overføre lagerbeholdning i forbindelse med opstartssynkroniseringen. Efterfølgende kan lagerbeholdningen eksporteres fra e-conomic og importeres i Rackbeat på de rigtige lokationer.
      • Foretage lagerflyt for at placere lagerbeholdning på rette lokationer.
  • Bankkonti
    • Kun en bankkonto bliver overført. Hvis der er flere, skal de resterende oprettes manuelt.
  • Leverandørgrupper
  • Kundegrupper
  • Varegrupper
  • Lokationer

Data der ikke overføres:

• Varesamlinger
  • Faste valutakurser
  • Hvorvidt varegruppen har lagertræk. Alle varegrupper har lagertræk i Rackbeat efter overførsel (kan ændres manuelt i Rackbeat efter opstartssynkronisering)
  • Bestillinger (bestillinger og bestillingslinjer fra e-conomic kan importeres i Rackbeat efterfølgende)
  • Åbenstående modtagelser
  • Tilbud

Kunder

• Kundenavn
  • Nummer/ID
  • Max kredit
  • Standard Valuta
  • Sprog
    • Hvis sproget er oprettet og udfyldt på kunderne i e-conomic - ellers bliver sprog udfyldt med Dansk som standard i Rackbeat
  • Momszone
  • Standard Layout
  • Kontaktpersoner
  • Adresse (Vej, Postnummer, By og Land)
  • Leveringsteder bliver overført som leveringsadresser på kunder i Rackbeat
    • Navnet på leveringsadressen i Rackbeat vil være vej/adresse navnet.
  • Telefonnummer fra 'Telefon/fax' feltet. OBS! Telefonnummeret der står i 'Mobil' feltet i e-conomic overføres ikke.
  • E-mail
  • CVR nummer
  • Betalingsbetingelse
  • Hvis der er sat flueben i Modtag kopi af faktura, tilbud og ordrer på en kontaktperson i e-conomic bliver det overført til Rackbeat
  • Status (Åben/Spærret)

Data der ikke overføres:

• Særpriser/prisgrupper
  • Leveringsbetingelse
  • Attention
  • Deres reference
  • Vores reference
  • Standard e-mail til fakturaer
  • Standard e-mail til ordrer
  • Standard e-mail til tilbud
  • Noter på kunder

Leverandører

• Leverandørnavn
  • Nummer/ID
  • Gruppe
  • Betalingstype og bankkonti
  • Layout
  • Momszone
  • Standard valuta
  • Telefon
  • E-mail
  • Valg af standard layout
  • Adresse (Vej, Postnummer, By og Land)
  • Status (Åben/Spærret)

Data der ikke overføres:

• Attention
  • Deres reference
  • Vores reference
  • Kontaktpersoner
  • Sprog valgt for leverandøren. Den vælger Dansk på leverandøren i Rackbeat (skal ændres i Rackbeat efterfølgende - det kan gøres via en import).

Produkter

• Produktnavn
  • Nummer/ID
  • Stregkode
  • Minimum lagerbeholdning
  • Minimumordre (overføres som 'Minimum bestilt antal' i Rackbeat)
  • Standard lokation hvis valgt på produktet i e-conomic
  • Standard enhed hvis valgt på produktet i e-conomic
  • Oversat navn og oversat beskrivelse
  • Faste salgspriser i forskellige valutaer
  • Beskrivelse
  • Salgspris
  • Faktisk kostpris -> kræver at produktet har en lagerbeholdning -> den tager udgangspunkt i den kostpris der kan findes inde under lager fanen – Varer
  • Status (Åben/Spærret)

Data der ikke overføres:

• Vægt (hverken brutto- eller nettovægt)
  • Rumfang
  • Forslået indkøbspris bliver overført hvis produktet i e-conomic har en lagerbeholdning og man vælger at overføre lagerbeholdning i opstartssynkroniseringen. Ellers bliver forslået indkøbspris ikke overført.
  • Kategorier (Variationer)
  • Vejl. Pris. Det skal ind i et brugerdefineret felt i Rackbeat - derfor skal det importeres efterfølgende.

Ordrer*

(åbne ordrer overføres kun hvis integrationen installeres via e-conomics Marketplace)

• Ordrenummer (ordrer får samme nummer som i e-conomic)
  • Deres reference
  • Vores reference
    • Kun Vores reference 1
  • Anden reference
  • Rabat på ordrer linjer bliver overført på varelinje niveau
  • Tekst 1 og tekst 2 felterne bliver flettet sammen og overført og lagt ind på notefeltet på ordren i Rackbeat
  • Leveringsdato
  • Layout
  • Overskrift
  • Valuta

Data der ikke overføres:

• Vedhæftet PDF bliver ikke overført
  • Rackbeat tager udgangspunkt i betalingsbetingelsen der som standard er valgt på kunden. Hvis betalingsbetingelsen er blevet ændret på ordren i e-conomic til at være noget andet end hvad der er valgt som standard på kunden, vil den ikke blive afspejlet på ordren i Rackbeat.