Hvor er mine varer?

Du kan nemt få et overblik over, hvor dine produkter befinder sig - dvs. på hvilke lokationer. Neden for guider vi dig igennem hvordan.

Der er to måder du kan få et overblik over, hvor dine varer befinder sig.

Mulighed 1

1. Gå til fanen "Varer" øverst og klik på "Produkter" i menuen
  2. Find den vare i oversigten, som du ønsker at kende lokationen på
  3. Under varenavnet er der to små pile. Hvis du klikker på dem, får du et overblik over, hvor varen befinder sig, og hvor mange der er på lager på lokationerne.

Mulighed 2

1. Vælg fanen "Rapportering" øverst og klik på "Optælling" i menuen
  2. Her er der forskellige søgemuligheder. Du kan vælge at søge efter specifikke varer eller få overblik over alle dine varer. For at få vist lokationer på den/de pågældende varer, skal du sætte flueben i boksen "Vis pr. lokation"

Skærmbillede 2022-10-11 155618