Jeg kan ikke få lov til at lave en "Optælling"?

Funktionen "Optælling" virker ikke - jeg kan ikke få lov til at oprette en "Optællingskladde".

OptællingFunktionen "Optælling"/"Varetelling" kan kun anvendes hvis man har en lagerbruger tilknyttet - i det tilfælde kan man lave en optælling via en mobil enhed (telefon/tablet) som vil blive overført til Rackbeat - disse reguleringer vil blive placeret som en "Optællingskladde"/"Opptellingskladd".

Hvis du vil lave en optælling/regulere antallet på et produkt, kan du gøre det via funktionen
> "Regulering" > "Lav ny justering" > "Juster antal"

Du kan også gøre det via produktoversigten - på de tre prikker ud for hvert produkt kan du vælge
>"Juster lager"

Hvis der er mange produkter der skal lave justeringer på - eller der skal laves en reel lageroptælling - kan det gøres via en eksport/import af en excel-fil - se vores guide til dette i vores HelpDesk under fanen "Import/eksport".