Lagerværdien som sendes fra Rackbeat til E-conomic er forkert

Mange kunder ringer ind fordi lagerværdi kassekladen fra Rackbeat er voldsomt meget højere end den i Rackbeat selv.

Vejledning:

Overfør altid kun den nyeste lagerværdi kasseklade. Hvis man booker flere justeringer ind i rap, bliver lagerværdien i E-conomic misvisende.

Det er altid kun den nyeste lagerværdikladde, som skal posteres. Hvis flere lagerværdi-kasseklader posteres i rap, bliver deres værdier lagt til hinanden, og så vil den næste regulering fra Rackbeat blive en enorm modregulering.

Hvis man foretrækker at bogføre kassekladerne med dages mellemrum på en gang, og ikke dagligt, vil jeg anbefale at i sætter Rackbeat til kun at sende en lagerværdi kasseklade 1 gang om ugen.

Årsag:

Det er fordi Rackbeat prøver at gøre værdien i E-conomic lig den i Rackbeat.

Misæren skyldes (for det meste) at kunden har booket mange kasseklader ind i rap på et tidspunkt. Det kan de se i deres kontoplan i E-conomic, og finde kontoen og se historikken for den konto.

To screenshots:

Først skal de ind i indstillinger i E-conomic (1.)

Dernest kontoplan/chart of accounts (2.)

Der skal de søge på kontien, som Rackbeat lagerværdi kassekladen posteres til.