e-conomic: Min finanslagerværdi bliver ikke overført til e-conomic

Oplever du at din finanslagerværdi ikke overføres til e-conomic? Så læs med her

Hvis du oplever, at din finanslagerværdi ikke bliver overført til Rackbeat, er det normalt på grund af indstillingerne for integrationen mellem Rackbeat og e-conomic. For at løse dette, skal du sørge for at følge disse trin:

1. Gå til e-conomic indstillingerne ved at følge denne sti: Virksomhedsindstillinger -> Apps -> e-conomic indstillinger.
  2. Aktivér "lagerværdi-synkronisering": Sørg for, at du har valgt at aktivere denne funktion. Det er afgørende for at overføre den korrekte finanslagerværdi til e-conomic.

3. Vælg overførselsfrekvens: Du skal beslutte, hvor ofte finanslagerværdien skal overføres til e-conomic. Dette kan gøres på daglig, ugentlig eller månedlig basis. Nogle brugere foretrækker at gøre det mindre hyppigt for at undgå hyppige bogføringsopgaver i e-conomic.

4. Kassekladdeindstillinger: Sørg for at vælge en kassekladde i indstillingerne. Hvis dette ikke er gjort, vil finanslagerværdien ikke blive overført til e-conomic.

Ved at følge disse trin, vil du kunne sikre en korrekt og regelmæssig overførsel af din finanslagerværdi til Rackbeat.

Finanslagerværdi e-conomic

Andre årsager

Har du gjort alt ovenstående rigtigt, men oplever at overførslen stadigvæk ikke sker?
Så kan det være en ide at læse videre.

Tillad ikke direkte postering
Hvis der er sat flueben i "Tillad ikke direkte postering" på én af de konti der bliver brugt som enten varelager konto eller modkonto - så vil værdien ikke blive overført til e-conomic.

NB! Det er ikke muligt at overføre finanslagerværdier med tilbagevirkende kraft. Man kan i stedet trække rapporten "Finanslagerværdi" i Rackbeat og foretage posteringen manuelt i e-conomic.