WooCommerce: Mine ændringer slår ikke igennem i Rackbeat/WooCommerce

Hvis dine ændringer ikke slår igennem til enten Rackbeat eller WooCommerce er det typisk fordi der ikke er valgt de korrekte indstillinger for integrationen mellem Rackbeat og WooCommerce. Her skal man blandt andet sikre sig at man under "Product settings" -> "Creation and maintenance".

Her vælger man hvilken ‘vej’ der synkroniseres mellem de to systemer.

Der synkroniseres: Navn, salgspriser og beskrivelser, ikke kostpriser (kostpriser tildeles i RB).