WooCommerce: Endringene mine slår ikke gjennom i Rackbeat/WooCommerce

Hvis endringene dine ikke slår gjennom til enten Rackbeat eller WooCOmmerce er det vanligvis fordi det ikke er valgt de korrekte innstillingene mellom Rackbeat og WooCOmmerce. Her skal man blant annet sørge for at under "Product settings" -> "Creation and maintenance".

Her velger man hvilken 'vei' det skal synkroniseres mellom de to systemene.

Det som synkroniseres er: Navn, salgspriser og beskrivelser, ikke kostpriser (kostpriser tildeles i Rackbeat).