e-conomic: Mine leverandører bliver ikke overført til Rackbeat, når jeg opretter dem i e-conomic

Rackbeat er master for kunder/leverandører og varer. Det betyder, at de altid skal oprettes i Rackbeat - og derefter bliver overført til e-conomic.

Dine leverandører overføres kun fra e-conomic til Rackbeat, når du første gang ved aktivering af integrationen vælger at gøre brug af "opstartssynkroniseringen".

Det vil sige, at første gang du etablerer forbindelse mellem din e-conomic aftale og Rackbeat, har du mulighed for at foretage en opstartssynkronisering af dine leverandører. Alle leverandører overføres til Rackbeat i de respektive leverandørgrupper (som ligeledes overføres til Rackbeat).

Fremadrettet vil du skulle oprette dine leverandører i Rackbeat, som så kan overføres til e-conomic.

Hvis du ønsker at overføre nyoprettede leverandører fra Rackbeat til e-conomic, er det vigtigt, at du har aktiveret kreditor-integrationen under indstillinger.

Gå til Brugerindstillinger Apps e-conomic indstillinger > Generelle indstillinger > Leverandørfakturaer > Aktiver kreditor-integration > Tryk 'Gem indstillinger' i bunden af siden.

leverandør2022-11-21 112827