Sådan eksporterer du kostpris, min. bestilt og rabatsats på leverandørvarer

Du kan eksportere de kostpriser, minimumsbestilling- og rabatsatser, du har knyttet til varer, du køber af dine leverandører (kostpris, minimumbestilling og rabatsats). Nedenfor guider vi dig igennem, hvordan du gør.

På dine leverandørvarer har du mulighed for at tilpasse kostpris, minimumbestilling og rabatsats, så de er specifikke for de enkelte leverandører. Det kan være, du f.eks. har mulighed for at købe det samme produkt gennem to forskellige leverandører, hvor de handler til forskellige kostpriser og/eller rabatsatser. Denne information kan eksporteres.

Eksportering af kostpris, min. bestilt og rabatsats på leverandørvarer

1. Klik på fanen “Indkøb” øverst
  2. Klik på “Leverandører” i menuen
  3. Klik ind på en tilfældig leverandør ved at klikke på et “nummer” yderst til venstre på linjen
  4. Klik på fanen “Varer”
  5. Klik på "Ekporter" til højre
  6. Vælg i dropdown-menuen, hvilken information du ønsker at eksportere
  7. Vælg, om du ønsker at få tilsendt en e-mail, når eksporten er færdig
  8. Klik "Eksporter" - din fil bliver nu behandlet
  9. Klik "Download fil"