Sådan eksporterer du varedata

Du kan eksportere den data, du har på dine varer. Det kan f.eks. være en god idé, hvis du skal importere ny data på dine varer og vil sikre dig en backup først. Nedenfor guider vi dig igennem, hvordan du eksporterer data på dine varer.

Du kan eksportere data på dine varer på to forskellige måder i Rackbeat. Den ene metode vil lave en komplet eksport af al den varedata, du har, mens du ved den anden har mulighed for at udvælge, hvilke informationer du ønsker at eksportere. Vi gennemgår begge muligheder her.

Eksport af varedata med mulighed for at vælge, hvilke informationer der skal eksporteres

1. Klik på fanen “Varer” øverst
  2. Klik på “Produkter” i menuen
  3. Vælg den/de produkter, du ønsker at eksportere, ved at sætte flueben i den lille boks til venstre på linjen - ønsker du at eksportere alle, behøver du ikke sætte flueben, men blot gå til nedenstående trin
  4. Klik på “Eksporter” øverst til højre
  5. Vælg, hvilke informationer du ønsker med ud i din eksport
  6. Vælg, hvorvidt du ønsker at modtage en mail eller ej, når eksporten er færdig
  7. Klik “Eksporter”
  8. Når eksporten er færdigbehandlet, kan du downloade filen ved at klikke på “Download fil”

Eksport af al varedata

1. Hold musen over dit navn i øverste højre hjørne og klik på "Brugerindstillinger"
  2. Vælg "Data eksport" i menuen til venstre
  3. Du står nu i fanen "Kunder" - klik på fanen "Lager" til højre
  4. Klik på "Eksporter produkter"
  5. Filen bliver downloadet med det samme