Sådan laver du en følgeseddel

Når du har oprettet en forsendelse af en salgsordre, kan du downloade en følgeseddel til din kunde. Nedenfor guider vi dig igennem, hvordan du opretter en følgeseddel i Rackbeat.

1. Klik på fanen “Salg” øverst
  2. Klik på “Forsendelse” i menuen
  3. Find den forsendelse i oversigten, som du ønsker at oprette følgesedlen til
  4. Klik på forsendelsesnummeret til højre på ordrelinjen under fanen “Plukket”
  5. Din næste handling afhænger af, om du har plukket dine varer:
    Hvis du allerede har plukket dine varer:
    • Klik på print-ikonet med teksten “Følgeseddel” øverst i billedet - følgesedlen vil nu blive downloadet som PDF-fil
    Hvis du ikke allerede har plukket dine varer:
    • Klik på "Pluk" til højre på varelinjen ved de varer, du ønsker at plukke og sende til kunden (eller klik "Pluk alle", hvis samtlige varer skal plukkes og afsendes)
    • Klik på print-ikonet med teksten “Følgeseddel” øverst i billedet - følgesedlen vil nu blive downloadet som PDF-fil
    • Klik "Send" øverst til højre for at registrere og færdiggøre forsendelsen