Sådan opsiger du din aftale

Vi er meget kede af, at du overvejer at opsige din Rackbeat aftale.

Hvis der er noget, vi kan gøre for at beholde dig som kunde, står vi klar til at tage hånd om det. Vi håber, du vil kontakte vores Support, så vi kan få en snak om situationen.
Vi sætter også pris på din feedback, så vi ved, hvordan vi kan forbedre os.

Opsigelse af aftale

1. Hold musen over dit navn i øverste højre hjørne og vælg "Virksomhedsindstillinger"
  2. Gå til "Generelt" i menuen til venstre
  3. Vælg "Avanceret" i fanebladene
  4. Scroll ned og klik på "Opsig Rackbeat aftale" nederst i venstre hjørne

Når du har opsagt din aftale, har du stadig adgang til Rackbeat i måneden for opsigelsen + 3 måneder jf. vores betingelser og vilkår. Du vil blive faktureret som normalt i denne periode. Herefter lukker vi aftalen.