Slik oppretter du en valuta

Du kan opprette de valutaene som er relevant for virksomheten din. Rackbeat har tilgang til stort sett alle og kursen reguleres automatisk daglig ut fra markedsgjeldende kurser.

Opprettelse av valuta

1. Hold musen over firmanavnet ditt øverst til høyre på siden og velg "Firmainnstillinger"
  2. Klikk på "Valuta" i menyen til venstre
  3. Klikk på "Opprett ny" øverst i høyre hjørne
  4. Velg den valutaen du ønsker fra drop-down menyen og klikk "Legg til valgte valuta"
  5. De valutaene du legger til vil automatisk bli oppdatert tre ganger daglig ut fra aktuell valutakurs. Det er også mulig å sette en fast valutakurs - det guider vi deg gjennom nedenfor

Fast valutakurs

1. For å sette en fast valutakurs, skriver du den ønskede kursen i kursfeltet og trykker "Enter" på tastaturet ditt.
  2. Nå vil du kunne se at i kolonnen 'Fast valutakurs' står det 'Ja' ved siden av den valgte valutaen.
  3. Hvis du ønsker å vende tilbake til å følge den aktuelle kursen, kan du trykke på det lille hjulet ved siden av valutakursen (markert med rødt på bildet nedenfor)