Hvor er varene mine?

Du kan enkelt få et overblikk over hvor produktene dine befinner seg - dvs. på hvilke lokasjoner. Nedenfor viser vi deg hvordan du kan se dette.

Det er to måter du kan få et overblikk over hvor varene dine befinner seg.

Mulighet 1

1. Gå til fanen "Varer" øverst og klikk på "Produkter" i menyen
  2. Finn den varen i oversikten som du ønsker å finne lokasjonen på
  3. Under varenavnet er det to små piler. Hvis du klikker på dem, får du et overblikk over hvor varen befinner seg og hvor mange det er på lager på lokasjonene.

Mulighet 2

1. Velg fanen "Rapportering" øverst og klikk på "Opptelling" i menyen
  2. Her er det forskjellige søkemuligheter. Du kan velge å søke etter spesifikke varer eller få overblikk over alle varene dine. For å få vist lokasjoner på den/de pågjeldende varene, setter du kryss av i boksen "Vis pr. lokasjon"

Skærmbillede 2022-10-11 155618