Hvordan redigerer jeg en eksisterende bruker?

Du kan enkelt selv redigere i eksistrende brukere, f.eks. hvis profilen skal overdras til en annen ansatt eller hvis mailadressen skal oppdateres. I denne artikkelen viser vi deg hvordan du gjør dette.

Redigering av eksisterende bruker

1. Hold musen over navnet ditt i hjørnet øverst til høyre og velg "Brukerinnstillinger"
  2. Klikk på "Brukere" i menyen til venstre
  3. Klikk på redigeringsikonet til høyre på linjen for den brukeren du ønsker å redigere
  4. Her har du muligheten til å redigere alt fra e-mailadresse, navn , språk osv.
  5. Klikk på "Lagre endringer" nederst på siden når du er ferdig med å redigere