Jeg har en Premium demokonto i Rackbeat - hva kan jeg teste ut?

Du har fått adgang til en (demo) premiumkonto med demodata, men hva burde du teste ut for å komme godt rundt i systemet? Det har vi noen råd til som vi går gjennom i denne artikkelen.

PVi vet at det kan være litt overveldende å komme inn i et nytt system og vanskelig å vite hvor man skal starte. For å hjelpe deg godt i gang med prøveperioden din har vi derfor samlet en rekke artikler som tar deg gjennom områder i systemet, som vi vet kan være fint å få prøvd. Bli inspirert av artiklene om de er helt basale funksjoner og selvfølgelig også de morsomme tingene som vi er ekstra stolte av.

Grunnleggende funksjoner:

Les 'Kom godt i gang med Rackbeat' guiden vår.

Ta en kikk på de generelle innstillingene for Rackbeatavtalen din - her er det mange muligheter for å tilpasse systemet til deres behov.

I Rackbeat kan du arbeide med strukturvarer. Se hvordan du oppretter en strukturvare og oppretter produksjonsordre ut fra disse.

Innkjøpsflyten.

Salgsflyten.

Reguleringer av kostpriser/lagerbeholdning.

Slik oppretter du en produksjonsordre.

De morsomme funksjonene:

Brukerdefinerte felter: De brukerdefinerte feltene våre er en klar favoritt blant kundene våre - les mer om dem her.

Tilpass overblikket ditt: I oversiktbildene, for eksempel i produkt- og ordreoversikten, har du mulighet til å selv velge hva du ønsker å se. Det gjør du ved å trykke på det lille tannhjulet øverst i høyre hjørne. Trykk på Husk!-knappen  for at systemet skal lagre innstillingene dine til neste gang.

Minimumslagerbeholdning: produktkortet kan du definere minimumslagerbeholdning for et spesifikt produkt. Når lagerbeholdningen går under det bestemte antallet vil produktet automatisk bli synlig i bestillingsrapporten. Deretter er det lett å bestille hjem det du mangler, direkte fra bestillingsrapporten. Les mer om det her. På produktkortet kan du også fastsette hvor mye du minimum vil bestille av gangen. Prøv deg frem - det er mange spennende funksjoner du kan finne når du er inne på produktkortet (pssst...! Det er blant annet også her du finner UnitConverter).

Dropshipping: Du kan enkelt arbeide med dropshipping i Rackbeat. Du kan opprette en innkjøpsordre ut fra en eksisterende salgsordre. Her har du mulighet til å velge om det er en dropshippinhbestilling - hvis du sier ja til dette vil systemet automatisk ta leveringsadressen fra salgsordren og sette den inn som leveringsadresse på innkjøpsordren.

Overblikk over dine innkjøp: Hvis du går til Innkjøp > Bestillinger, har du et overblikk over alle aktive bestillinger (innkjøpsordre), slik at du hele tiden har styr på hva som er på vei inn på ditt lager. Her har du mulighet til å selv velge hva som er vitkig for deg å se i oversikten. Du kan for eksempel inkludere:

• Akseptert (er bestillingen akseptert av leverandøren?)
  • Godkjent av (hvem har godkjent bestillingen internt i virksomheten din)
  • Ønsket leveringsdato
  • Mottatt (er bestillingen Ikke mottatt/Delvis mottatt/Mottatt
  • Fakturert (er det mottatt/registrert en leverandørfaktura for bestillingen)

Layouts: Opprett forskjellige layouts til forksjellige kunder/leverandører. I denne artikkelen går vi gjennom hvordan du oppretter og redigerer layoutsene dine.

Det er mange måter å gjøre ting på: I Rackbeat er det ikke én riktig måte å gjøre ting på - du har mulighet til å finne den arbeidsflyten som passer deg og din virksomhet best - du kan for eksempel:

Pssst...! Visste du at du også kan integrere Rackbeat til for eksempel nettbutikken din?

Hvis dere har en nettbutikk som dere ønsker å integrere til Rackbeat, har dere også muligheten til å velge hvordan dere ønsker å arbeide med de ordrene som kommer fra nettbutikken deres. Skal de opprettes som kladder? Skal de være bokført og har opprettet en automatisk forsendelse? Eller skal den bare komme inn i Rackbeat som fult bokført, slik at dere ikke gjør mer med den? Det er opp til dere! Les mer om våre mest brukte nettbutikkintegrasjoner her: Shopify integrasjonen og WooCommerce integrasjonen

OBS! En Rackbeat demokonto kan ikke integreres til en nettbutikk.

Dette er bare noen få eksempler - vi kan ikke gå gjennom alt her, men det er et godt utgangspunkt for demoen din. Når du arbeider i Rackbeat vil du oppleve at mange veier fører til Rom, når du tester rundt i systemet! Du kan alltid kontakte oss i supporten, hvis du er interessert i sparring rundt dine arbeidsprosesser.