Slik eksporterer du kostpris, min. bestilt og rabattsats på leverandørvarer

Du kan eksportere de kostprisene, minimumslagerbeholdningene og rabattsatsene du har knyttet til varer du kjøper av leverandørene dine (kostpris, minimumbestilling og rabattsats). I denne artikkelen viser vi deg hvordan du gjør dette.

På leverandørene dine har du mulighet til å tilpasse kostpris, minimumsbestilling og rabattsats, slik at de er spesifikke for de enkelte leverandørene. Det kan være du for eksempel har mulighet til å kjøpe det samme produktet gjennom to forskjellige leverandører, hvor de handler til forskjellige kostpriser og/eller rabattsatser. Denne informasjonen kan eksporteres.

Eksportering av kostpris, min. bestilt og rabattsats på leverandørvarer

1. Klikk på fanen "Innkjøp" øverst på siden
  2. Klikk på "Leverandører" i menyen
  3. Klikk deg inn på en tilfeldig leverandør ved å trykke på et "nummer" ytterst til venstre på linjen.
  4. Klikk på fanen "Varer"

5. Klikk på "Eksporter" til høyre på siden
  6. Velg i dropdown-menyen hvilken informasjon du ønsker å eksportere
  7. Velg om du ønsker å få tilsendt en e-mail når eksporten er ferdig
  8. Klikk "Eksporter" - filen din blir nå behandlet
  9. Klikk "Last ned fil"