Slik eksporterer du strukturvarer

Du har muligheten til å eksportere strukturvarene dine. Det kan f.eks. være en god ide hvis du skal importere nye strukturvarer og vil sikre deg en backup først. I denne guiden viser vi deg hvordan du eksporterer strukturvarer.

Du kan eksportere strukturvarer på to forksjellige måter i Rackbeat. Den ene metoden vil gi en komplett eksport av all den informasjonen strukturvaren din inneholder, mens ved den andre metoden kan du selv velge hvilke informasjon du ønsker å eksportere. Vi gjennomgår begge mulighetene her.

Eksport av strukturvarer med mulighet for å velge hvilke informasjon som skal importeres

1. Klikk på fanen "Varer" øverst på siden
  2. Klikk på "Strukturvarer" i menyen
  3. Velg den/de strukturvarene du ønsker å eksportere ved å krysse av i den lille boksen til venstre på linjen - hvis du sønker å eksportere alle trenger du ikke å krysse av noen bokser, men bare gå videre til neste trinn
  4. Klikk på "Eksporter" øverst til høyre
  5. Velg om du ønsker å eksportere selve strukturvaren eller de underliggende linjene som ligger under strukturvaren (altså delkomponentene)
  6. Velg hvilke informasjon du ønsker å eksportere
  7. Velg om du ønsker å motta en mail eller ikke når eksporten er ferdig
  8. Klikk "Eksporter"
  9. Når eksporten er ferdigbehandlet kan du laste ned filen ved å klikke på "Last ned fil"

Eksport av alle strukturvarene med all informasjonen inkludert

1. Hold musen over navnet ditt øverst i hjørnet til høyre og klikk på "Brukerinnstillinger"
  2. Velg "Dato eksport" i menyen til venstre
  3. Nå står du i fanen "Lager" til høyre - klikk på "Eksporter strukturvarer"
  4. Filen blir lastet ned med en gang