Slik eksporterer du varedata

Du kan eksportere den dataen du har på varene dine. Det kan f.eks. være en god ide hvis du skal importere ny data på varene dine og vil sikre deg en backup først. I denne artikkelen viser vi deg hvordan du eksporterer dataen på varene dine.

Du kan eksportere data på varene dine på to forskjellige måter i Rackbeat. Den ene metoden vil gi en komplett eksport av all varedataen du har, mens ved den andre metoden kan du selv velge hvilke informajson du ønsker å eksportere. Vi gjennomgår begge metodene her.

Eksport av varedata med mulighet for å velge hvilke informasjon som skal eksporteres

1. Klikk på fanen "Varer" øverst
  2. Klikk på "Produkter" i menyen
  3. Velg den/de produktene du ønsker å eksportere ved å sete kryss av i den lille boksen til venstre på linjen - ønsker du å eksportere alle produktene trenger du ikke å sette kryss av i boksen, men bare gå videre til neste trinn.
  4. Klikk "Eksporter" øverst i høyre hjørne
  5. Velg hvilke informasjon du ønsker med i eksporten din
  6. Velg om du ønsker å motta en mail eller ikke når eksporten er ferdig
  7. Klikk "Eksporter"
  8. Når eksporten er ferdigbehandlet kan du laste ned filen ved å klikke på "Last ned fil"

Eksport av all varedata

1. Hold musen over navnet ditt øverst i høyre hjørne og klikk på "Brukerinnstillinger"
  2. Velg "Data eksport" i menyen til venstre
  3. Du står nå i fanen "Kunder" - klikk på fanen "Lager" til høyre
  4. Klikk på "Eksporter produkter"
  5. Filen blir lastet ned med en gang