Slik eksporteter du leverandørdata

Du har muligheten til å eksportere den dataen du har på leverandørene dine. Det kan f.eks. være en god ide hvis du skal importere ny daa og vil sikre deg en backup. I denne artikkelen vil vi vise deg hvordan du eksporterer data på leverandørene dine

Du kan eksportere leverandørdata på to forksjellige måter i Rackbeat. Den ene metoden vil lage en komplett eksport av all den dataen du har på leverandærene dine, mens ved den andre metoden kan du selv velge hvilke kundeinformasjon du ønsker å eksportere. Vi gjennomgår begge mulighetene her.

Eksport av leverandørdata med mulighet for å velge hvilke leverandørinformasjon som skal eksporteres

1. Klikk på fanen "Innkjøp" øverst
  2. Klikk på "Leverandører" i menyen
  3. Velg den/de leverandørene du ønsker å eksportere ved å krysse av i den lille boksen til venstre på linjen - ønsker du å eksportere alle trenger du ikke å sette kryss av her, men bare gå til nestre trinn
  4. Klikk på "Eksporter" øverst i høyre hjørne
  5. Velg den leverandørinformasjonen du ønsker å ta med ut i eksporten din
  6. Velg om du ønsker å motta en mail eller ikke når eksporten er ferdig
  7. Klikk "Eksporter"
  8. Når eksporten er ferdigbehandlet kan du laste ned filen ved å trykke på "Last ned fil"

Eksport av leverandørdata

1. Hold musen over navnet ditt i hjørnet øverst til høyre og klikk på "Brukerinnstillinger"
  2. Velg "Data eksport" i menyen til venstre
  3. Du står nå i fanen "Kunder" - klikk på fanen "Leverandører" til høyre
  4. Klikk "Eksporter leverandører"
  5. Filen blir lastet ned med en gang