Slik genererer du en plukkliste (pakkeseddel)

Når du har opprettet en forsendelse av en salgsordre kan du laste ned en plukkliste som gir deg/din lageransatt overblikk over hvilke varer som skal plukkes fra lageret og hvor de er plassert. I denne artikkelen viser vi deg hvordan du gjør dette.

1. Klikk på fanen "Salg" øverst på siden
  2. Klikk på "Forsendelser" i menyen
  3. Finn den forsendelsen i oversikten som du ønsker å opprette plukklisten til
  4. Klikk på forsendelsesnummeret til høyre på ordrelinjen under fanen "Plukket"
  5. Klikk på print-ikonet med teksten "Plukkliste" øverst i bildet - plukklisten vil nå bli lastet ned som en PDF-fil