Slik lager du en følgeseddel

Når du har opprettet en forsendelse av en salgsordre kan du laste ned en følgeseddel til kunden din. I denne artikkelen viser vi deg hvordan du oppretter en følgeseddel i Rackbeat.

1. Klikk på fanen "Salg" øverst på siden
  2. Klikk på "Forsendelser" i menyen
  3. Finn den forsendelsen i oversikten du ønsker å opprette følgeseddelen til
  4. Klikk på forsendelsesnummeret til høyre på ordrelinjen under fanen "Plukket"
  5. Det neste trinnet avhenger av om du har plukket alle varene din eller kun noen:

Hvis du allrede har plukket varene dine:
    • Klikk på print-ikonet med teksten "Følgeseddeken" øverst i bildet - følgeseddelen vil nå bli lastet ned som en PDF-fil

Hvis du ikke har plukket alle varene dine:
    • Klikk på "Plukk" til høyre på varelinjen ved de varene du ønsker å plukke og sende til kunden (eller klikk "Plukk alle", hvis samtlige varer skal plukkes og sendes)
    • Klikk på print-ikonet med teksten "Følgeseddel" øverst i bildet - følgeseddelen vil nå bli lastet ned som en PDF-fil:
    • Klikk på "Send" øverst til høyre for å registrere og ferdigstille forsendelsen